Sunday, August 30, 2009

Kembali selepas terbengkalai 16 bulan

BLOG ini sebenarnya telah didaftarkan pada April tahun lepas.

Tapi tiada kemaskini dibuat sepanjang tempoh 16 bulan sehinggalah saudara Azizul Fahmi menyeru supaya aku kembali bergiat aktif mengemaskini blog ini ketika kami bertugas sehingga 2.30 pagi semalam.

Untuk pengetahuan semua, saudara Azizul juga sudah mempunyai blognya sendiri iaitu di URL http://kejoryobkejor.blogspot.com/ tetapi tidak dapat dipastikan sama ada dia sendiri yang update blog tersebut atau wife dia yang updatekan.

Bersempena aku dah kembali terasa rajin nak update blog ini, nantikan posting-posting terbaru selepas ini yang akan difikirkan dari semasa ke semasa. Insyaallah...

2 comments:

Yob4Ever said...

Hahahaha... nama aku pun ko petik... Takpa la... aku harap kita bakal menjadi blogger yg disegani suatu hari nanti

August 31, 2009 at 1:46 AM
Wan Fakhrul Wan Bakar said...

mesti la kena petik
takkan nak petik nama mamat keningau tu..sebab spi ke detik ini dia masih gagal membuktikan kesahihan blog yg digembar-gemburkan sebagai blog milik dia tu..hehe

August 31, 2009 at 5:55 AM